maandag, augustus 15, 2022

OVER HET CORONAVIRUS

Ook nu, tijdens het Coronavirus, proberen we onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze chauffeurs doen hun uiterste best om iedereen veilig en gezond naar hun bestemming te brengen, daarvoor nemen we de volgende strikte maatregelen.
We volgen strikt het hygiëne protocol van de Rijksoverheid en de gezondheidsaanbevelingen van de WHO en het RIVM.


DE GEZONDHEID EN VEILIGHEID VAN ONZE PASSAGIERS EN CHAUFFEURS HEBBEN BIJ ONS DE HOOGSTE PRIORITEIT

Businessclass Taxi Amsterdam

Wij van Business Class Taxi willen ons graag aan u voorstellen. Al geruime tijd zijn wij werkzaam in de taxi- en luxe vervoer. Binnen de vervoerbranche staan wij bekend om onze kwaliteit en service.

Onze klasse 1 voertuigen zijn van alle gemakken voorzien, waaronder pin- en creditcard-faciliteiten. Onze gasten vervoeren wij 7 dagen per week en 24 uur per dag in luxe wagens naar elke gewenste bestemming.

Daarnaast beschikken onze goed opgeleide chauffeurs over de vereiste chauffeursdiploma's. Zij spreken de moderne talen vloeiend, stellen zich flexibel op en beschikken over een gedegen stratenkennis.

Ons prijsniveau is helder en duidelijk, raadpleeg onze tarieven voor een indicatie.

Kortom u weet van te voren waar u aan toe bent. Indien wenselijk is het mogelijk om naar uw wensen een op maat gesneden vervoerspakket samen te stellen.

Behalve dat we onze vervoerswerkzaamheden nationaal uitvoeren, zijn wij tevens gespecialiseerd in internationale bestemmingen zoals luchthaventransport in de Benelux/Europa. Een verlengstuk voor uw aansluiting met uw vlucht of eindbestemming.