maandag, augustus 15, 2022

OVER HET CORONAVIRUS

Ook nu, tijdens het Coronavirus, proberen we onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze chauffeurs doen hun uiterste best om iedereen veilig en gezond naar hun bestemming te brengen, daarvoor nemen we de volgende strikte maatregelen.
We volgen strikt het hygiëne protocol van de Rijksoverheid en de gezondheidsaanbevelingen van de WHO en het RIVM.


DE GEZONDHEID EN VEILIGHEID VAN ONZE PASSAGIERS EN CHAUFFEURS HEBBEN BIJ ONS DE HOOGSTE PRIORITEIT

Werkwijze Businessclass Taxi Holland

Boeken bij BusinessClass taxi is eenvoudig, wanneer u dit wenst kunt u eerst on-line een prijs indicatie berekenen via de tarievencalculator. Bekijk ook de uitleg klasse vervoer op pagina werkwijze - uitleg klasse vervoer. Voor klasse Business** en Vip *** vervoer gelden er andere tarieven, deze verstrekken we op aanvraag.

Daarna kunt u het reserveringsformulier zo volledig mogelijk invullen.

Wanneer u van onze diensten gebruik wilt maken dan verzoeken wij u om minimaal 6 uur voor aanvang online te reserveren. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om minimaal 6 uur voor vertrek ons reserveringsformulier in te vullen, dan bestaat de mogelijkheid om een spoed reservering te plaatsen op de homepage of dit telefonisch door te geven. Hoe eerder u reserveert des te beter wij aan uw wensen kunnen voldoen.

Indien u gebruik maakt van onze service naar Schiphol zal onze chauffeur u zo dicht mogelijk bij de desbetreffende balie afzetten. En bij het ophalen vanuit Schiphol staat een van onze chauffeurs u op te wachten op het Meetingpoint of betrefffende aankomst hal. Deze zal een naambordje/ Ipad bij zich dragen waar uw naam op staat.
spiegel